Zeppelmini

zeppelmini.nl > Zeppelmini

Van oude roestbak naar Zeppelmini

Voor de start van project ‘Zeppelmini’ waren we heel specifiek op zoek naar een T1 volkswagen busje, en dan wel de T1 versie. Een hele zoektocht want in tussen is het een zeldzaam exemplaar geworden.

Begin 2008  kwamen we deze huidige Volkswagen tegen, in onze ogen de perfecte auto voor dit project: een Volkswagen T1 uit 1961. Hij was in redelijke staat, maar er moest een hoop gebeuren. Na de bezichtiging waren we meteen verkocht, de eerste stap om Zeppelmini te realiseren was gezet.

De Volkswagen T1 is compleet gerestaureerd in orginele staat. Het betreft een Volkswagen T1 uit 1961 dat door iedereen herkend wordt! En hij is ook nog eens makkelijk te huren. Door op deze nieuwe manier uw boodschap over te brengen hebben wij een uniek concept in Nederland. De Zeppelin sluit naadloos aan op het design van het voertuig, waardoor het er simpel weg ook nog eens heel goed uit ziet! Een strakke hippie busje met luchtreclame voor een unieke toevoeging op ieder evenement, festival, feestdag, braderie, stadsplein en nog veel meer toepassingen.

Na een lange zoektocht hebben we eindelijk de juiste gevonden en ons idee werkelijkheid gemaakt! De inzetbaarheid van onze Volkswagen T1 met zeppelin zijn eindeloos. U bent verzekerd van een absoluut hoge attentiewaarde op beurzen, branding events, product presentaties, open dagen, sportwedstrijden, festivals, evenementen, feestdagen, braderieën, en stadspleinen. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Of het nu een bestaande huisstijl logo of advertentie betreft, alles is mogelijk tijdens het huren van onze luchtreclame voertuigen. De afmetingen van de Zeppelin zijn 4.20m x 1.20m Groot genoeg voor iedere advertentie of logo. Deze mobiele luchtreclame creëert een unieke beleving en is een effectieve toevoeging voor uw open dag, evenement of festival

Promoot uw bedrijf met de Zeppelmini. Deze unieke eyecatcher nu huren?

Altijd en overal uw boodschap communiceren

Wilt u dat uw reclame echt opvalt? Huur dan nu onze unieke Reclamebusje met Zeppelin. De ideale eyecatcher voor ieder evenement. Perfect te gebruiken langs de snelweg, festvals of gewoon in de stad!

Wij maken luchtreclame op een originele manier, daarom is het een unieke eye-catcher. Met een goed verzorgde luchtfoto ziet het er prachtig uit, en hij kan ook nog eens met ieder weertype ingezet worden. Het is mogelijk de zeppelin in je eigen huisstijl te krijgen!  Super snelle installatie op locatie en als het moet kan hij ook nog rijdend mee met een optocht! Door heel Nederland gebracht en opgehaald!